Workshop

"Ik ben niet creatief". Dat is een uitspraak die ik vaak hoor. En meestal is het omdat niemand je een bepaalde vaardigheid heeft aangeleerd. Daarom is het volgen van een mixed-media workshop zo leuk. Je hoeft niet speciaal goed te zijn in tekenen of schilderen. Het enige wat je nodig hebt is zin om er wat leuks van te maken. En als je echt er iets betekenisvol van wilt maken moet je iets van jezelf erin leggen. En dat hoeft alleen maar een gedachte of een herinnering te zijn en ik help je dan om dat doormiddel van materialen (papier, afbeeldingen, zand, plamuur, kraaltjes, hout, stof enz) het op doek te verwoorden.

De meeste workshops die ik geef zijn bijna altijd voor een goed doel. Ben jij ook bezig voor bv. een muskathlon? Of probeer je geld op te brengen voor een liefdadigheids instelling? Dan kun je ook een workshop aanvragen. Het enige wat ik vraag zijn evt reiskosten (als ik op locatie kom), kosten voor de materialen en een klein deel van de winst. Verdere winst is dan voor het goede doel. Neem gerust hierover contact met me op voor verdere invulling hiervan of vragen.

Dag workshop

Tijd: 09:00-14:00 (in overleg natuurlijk aan te passen) 

We schilderen een doek 50×50 cm (ander formaat altijd mogelijk in overleg). Je mag je eigen spullen meenemen die je erin wilt verwerken, maar ik heb zelf ook genoeg materialen die je kunt gebruiken. 

Kosten 42,50 euro Incl doek, verf en andere materialen. koffie thee en iets lekkers erbij

2 1/2 uur workshop

Tijd: 2 1/2 uur op ieder dagdeel van de dag te plannen.

Deze workshop is geschikt voor vrijgezellenfeestjes, zussendagen o.i.d. Het is een korte en simpeler kennismaking met de mixed media techniek. Doek 21x29cm. 

 

Kosten 20,00 euro Incl doek, verf en andere materialen